Lopende projecten

Festival Sunsation

Opdrachtgever:  St. Zonnewende

Datum:  Vrij 19 & Zat 20 juni 2020

Locatie:  Observatorium - Lelystad

Festival Sunsation is uitgegroeid van een kleinschalig poëtische viering van de zonnewende met tientallen bezoekers tot een groots openlucht festival. Het kloppende festivalhart is het prachtige Observatorium Robert Morris, een landschapskunstwerk in beheer van Het Flevo-landschap. Sunsation is het oudste culturele evenement van Flevoland en na 39 jaar nog steeds vrij toegankelijk.

 

www.festivalsunsation.nl

 

Winterfestival 

Opdrachtgever:  eigen initiatief

Datum:  zat 19 dec 2020

Locatie:  Wisentbos - Dronten

Op zaterdag 19 december 2020 organiseert XL De Ateliers, drijvende kracht achter het WijLand Festival, voor de 2e keer een (kleine, intieme) winter editie, met als titel XL Winter Festival. Locatie is het Wisentbos te Dronten. In een mooie sfeervolle setting kun je deze dag genieten van een gezellig kampvuur, lekker eten en drinken en een mooi programma met wintervertellingen en theater.

Meer informatie volgt

Gratis toegang

logo_wf.png

Wijland Festival

Opdrachtgever:  Stichting XL Festival

Datum:  Vrij 26 tm Zon 28 juni 2020

Locatie:  Wisentbos - Dronten

Het Wijland Festival is het moment en de plek waar de ‘Roots are Happening’. Waar geweldige muziek met theater  food en  green lezingen mensen dé gelegenheid geeft om de eigenheid van plaats en regio te ervaren en te vieren! 

 

Het moment: 26 tm 28 juni 2020

De plek: het Wisentbos, het dorpsbos aan de westkant van Dronten. 

 

www.wijlandfestival.nl

“ Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt.  ”

– Pablo Picasso 

ANBI

Stichting XL De Ateliers is door de Belastingdienst aangemerkt als culturele ANBI. Dit brengt fiscale voordelen met zich mee voor zowel de donateurs aan projecten als voor de partners van XL De Ateliers. Het belastingvoordeel kan oplopen tot maar liefst 150% van de donatie voor bedrijven en 125% voor particulieren.