NIEUWS

39e editie Sunsation Lelystad (april2021)

Op vrijdag 17 en zaterdag 18 sept as. produceren we voor Stichting Zonnewende Flevoland de 39e editie van festival Sunsation. Uiteraard zijn vorm, doorgaan en setting afhankelijk van de dan geldende Covid-19 maatregelen. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

 

WijLand Festival 2021 wordt gehouden in december (maart2021)

De 5e editie van het WijLand Festival wordt gehouden in het weekend van 17 december. In verband met de ontwikkelingen rondom het Corona virus heeft Stichting XL Festival besloten de aankomende editie eenmalig te verplaatsen naar de winter. De originele datum begin juli blijkt niet haalbaar ivm de noodzakelijke voorbereidende werkzaamheden icm de onzekerheid rondom het corona virus. Door het verplaatsen van naar het einde van het jaar is er meer ruimte ontstaan om in te springen op de ontwikkelingen. Het volledige persbericht tref je hier.

 

 

Kunstwerk gemeentehuis Dronten geplaatst (maart2021)

Beeldend kunstenaar Iris Hagel heeft een groot kunstwerk ontworpen voor in de publieksruimte van het vernieuwde gemeentehuis van Dronten. vwb faciliteren van de werkateliers en begeleiding, ontwerpstudies en realisatie van het kunstwerk. De afgelopen maand zijn de laatste werkzaamheden voltooid. Het vernieuwde gemeentehuis werd op 8 maart jl. geopend. Meer informatie.

 

 

Nieuwe website (maart2021)

Tussen alle werkzaamheden door zijn we achter de schermen druk bezig geweest met het vervaardigen van de nieuwe website (deze dus), we hopen dat dat je de nieuwe opzet kunt waarderen.